语法笔记(7)


辛达代报考位提醒:到2019年02月03日官网没有释放考位,在此提醒广大考生抓紧时间报名,如果暂时没有考位的话可以提交给我们代报,广大考生注意考试时间.



  1. At the time of Columbus' voyages, Native Americans used an astounding diversity of languages, ________ the diversity used by Europeans.

  A. the greatest by far

  B. by far than greater

  C. by far the greatest

  D. greater by far than

  答案:D

  剖析:有than就要找到比较级,A,C语义不通;B语序紊乱。

  参阅译文:哥伦布帆海时代,美洲土著居民使用着令人惊异的各种言语,远远超过了欧洲人使用的品种。

  2. During the Harlem Renaissance of the 1920's, much African American writers, artists, and musicians came to Harlem in New York City, creating a cultural center there.

  答案:A muchàmany

  剖析:。可数不可数名词修饰词的误用。

  参阅译文:1920的Harlem黑人社区复兴活动中,许多美国黑人作家、艺术家和音乐家来到了纽约市Harlem,把那里建造成了一个文化中心。

  3. In Concord, Massachusetts, there is a museum commemorating the life of Louisa May Alcott, the author the nineteenth-century novel Little Women.

  答案:C author the à author of the

  剖析:缺定冠词。

  参阅译文:马萨诸赛州的Concord有一个留念19世纪小说《小女人》的作者Louisa May Alcott生平的博物馆。

  4. Lactose, a sugar present in milk, is one of simple sugars used in food preparations for infants.

  答案:C of simpleàof the simple.

  剖析: 从后边的sugars能够看出,sugar代表“某一类糖”的时分是可数名词;present这儿做形容词“存在的”,前面省掉了which is;one of………结构后边应该接特指的范围,必须加the,所以C错。

  参阅译文:乳糖,是在牛奶中呈现的一种糖,在给婴儿准备的食物中用的一种简略糖类。

  5. Jackson, Michigan, a city who was settled in 1829, was named for Andrew Jackson, the seventh President of the United States.

  答案:B.whoàwhich

  剖析:定语从句连词的误用。

  参阅译文:密西根首府Jackson,于1829年定址,是以美国第七届总统Andrew Jackson的名字命名的。

  6. Boulder, Colorado, is only city in the United States that derives its water supply from a glacier.

  答案:A.is onlyà is the only

  剖析:定冠词使用。

  参阅译文:科罗拉多州的Boulder是美国唯一的从一处冰川获得供水的城市。

  7. Construction of first skyscraper began in Chicago in 1883 with the ten-story Home Insurance Building.

  答案:B.of firstàof the first

  剖析:定冠词的使用。第一流前加the

  参阅译文:最早的高楼建筑1883年呈现在芝加哥,是一幢10层的家庭稳妥大楼。

  8. The Mississippi riverboat, which evolved from simpler steamship of the early 1800's, became the dominant form of passenger transport on the Mississippi River.

  答案: steamshipàsteamships

  剖析:奇数可数名词不能独自呈现。需要留意的是,transport这儿作名词,有“运输工具”的意思

  参阅译文:密西西比河船,在1800从简略的汽船演化过来,成为密西西比河上重要的旅客交通形式。

  9. Modern stringed instruments comprise both instruments of ancient origin, such as the harp, and the developed recently family of bowed instruments that includes the violin.

  答案:D.developed recentlyàrecently developed

  剖析:词序颠倒。

  参阅译文:现代弦乐乐器不只包含有源于古代的乐器,如竖琴,也有最近发展的包含小提琴的弓形乐器。

  10. Stars provided early astronomer with a reference system for measuring the motions of planets, the Moon, and the Sun.

  答案:Aàastronomers

  剖析及考点:可数名词奇数独自呈现,一般都错。

  参阅译文:天上的星星给前期天文学家供给了一个参照系统来测量行星、月亮和太阳的移动。

  以上是辛达代报带来的托福语法,希望内容对考生有所帮助,辛达代报最后预祝考生考试顺利!